Yaneva z kontuzją ręki, która wyłączy ją z gry na 3-4 miesiące. Co ciekawe, z wywiadu wynika, że Evka juz do reprezentacji nie wróci. Myślałam, że to tylko w zeszłym sezonie Marcello nie był zadowolony z jej formy? A tu okazuje się, że Yanevej nie będzie w ogóle.
Z Niemkami to już się prawie przyjaźnimy (gdzie te wojny z Coriną??), Nikolić nie będzie się śmiać z Mileny, nikt nas nie zamknie w szatni, Szymona nie będzie mieć focha na Dorotę... nie no, nuda.
Z Niemkami to już się prawie przyjaźnimy (gdzie te wojny z Coriną??), Nikolić nie będzie się śmiać z Mileny, nikt nas nie zamknie w szatni, Szymona nie będzie mieć focha na Dorotę... nie no, nuda.
Aneta, Helena i Ivana lubią pokrzyczeć na drugą stronę, ale w meczu z Czeszkami na ME 2011 był spokój więc nie wiem, co do Bułgarek to będzie Vasiliewa, Dobrarana i pewnie Nikołowa to nie wiem czy coś będzie
U Serebek jest Ognienović i Rasić, a im wypada się zrewanżować za ME 2011 więc będzie do kogo się drzeć
No ale Maja po pół-sezonie w Polsce się może uspokoi. Corina też zmieniła zdanie i nastawienie po Sopocie
Maja w pierwszych meczach krzyczała w stronę rywalek o czym mogła się przekonać Mucha, wszystko będzie zależeć czy Maja zostanie w Polsce, bo jak nie to wszystko jest możliwe.
Corina zmieniła nastawienie, ale nasze nie Żebrowska się cieszyła w jej stronę bo dwóch udanych blokach na niej w półfinale turnieju kontynentalnego.
W składzie Belgii Kaja Grobelna, Dominika Strumilo i Karolina Goliat, może nawet zagrają przeciwko Polsce Grobelna chyba może być zmienniczką Lise Van Hecke, a z takimi warunkami fizycznymi, kto wie czy nie za chwilę pierwszą atakującą reprezentacji.
W zespole kanadyjskim mamy m.in. byłą zawodniczka Budowlanych Łódź - Tabithę Love, a także środkową Jaimie Thibeault, która będzie występować w Legionowie. W zespole jest sporo zawodniczek występujących w lidze niemieckiej chociażby przyjmująca Dresdner SC - Shanice Marcelle, w Stuttgarcie miniony sezon spędziły środkowa Rebecca Pavan, a także rozgrywająca Megan Cyr.
Liderką zespołu będzie chyba jednak przyjmująca Yesilyurt Stambuł - Kyla Richey.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum